Home / Horoscop saptamanal / Taur 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Taur 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP TAUR 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la starea psihica, activitati si legaturi confidentiale, persoane ascunse si eliminarea obiceiurilor sau persoanelor nocive, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te regenera si poti avea parte de constientizari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neprevazute, surprize, provocari sau tentatii legate de intimitate, relatii secrete, resurse financiare externe, imprumuturi, mosteniri, bani sau bunuri la comun.

Poti avea succes in: intalniri, actiuni sociale, demersuri, legalizari, negocieri sau tranzactii ce tin de cariera, urcarea in ierarhie, atingerea obiectivelor, autoritati, imagine publica si reputatie. Pot avea loc dezvaluiri de secrete si poti primi ajutor moral, afectiv sau financiar.

Concentreaza-te pe: studii, perfectionare, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si actiuni legale. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: insomnie, legaturi sau activitati ascunse, lege, strainatate, drumuri lungi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.