Home / Horoscop saptamanal / Taur 27 noiembrie – 3 decembrie

Taur 27 noiembrie – 3 decembrie

HOROSCOP TAUR 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Atentie la incidente, serviciu, sanatate, rabufniri, secrete si tensiuni cu prietenii

Toata saptamana, in special marti, poti lua decizii legate de depasirea situatiilor de criza pe plan emotional si material. Incepand de vineri, pana de Craciun esti mai pasional si atras de aventuri, si poti obtine venituri suplimentare din imprumuturi, mosteniri sau partaje.

Atentie insa, de duminica pentru trei saptamani este indicat mai degraba sa analizezi si revizuiesti atitudinea si interesele tale in toate aceste privinte, decat sa initiezi ceva nou.

Pana vineri ai grija la incidente, serviciu, epuizare fizica si psihica. De joi pana duminica atentie la rabufniri, secrete si tensiuni cu prietenii sau partenerii de afaceri.

In jurul zilei de duminica esti mai deschis catre ideea de convietuire, cooperare si prietenie si poti semna parteneriate, asocieri si colaborari de lunga durata.

Luna Plina de duminica te poate face sa rabufnesti datorita banilor, sa cheltuiesti necontrolat sau sa faci o investitie sub impulsul de moment. Cauta sa te limitezi si sa gasesti solutii financiare stabile si sigure. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.