Home / Horoscop saptamanal / Taur 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Taur 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP TAUR 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, cheltuieli, resurse externe, rabufniri, intimitate, colectivitate

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista situatii iesite din comun legate de eliminarea lucrurilor care iti fac rau, actiuni, legaturi si persoane ascunse sau secrete, relatii personale sau colegiale, asocieri, parteneriate, cuplu, procese, conflicte, beneficii din serviciu, contracte si colaborari. Incearca sa imbratisezi schimbarile de mentalitate, anturaj si peisaj ce ar putea sa apara, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la proiecte de viitor, idealuri sociale, colectivitate, asociatii si afaceri la scara larga. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, incidente si activitati riscante.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de viata de cuplu, legaturi personale si directe, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte si lucrul cu publicul. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra casniciei, relatiilor de parteneriat, dorintelor de uniune si beneficiilor din cooperare si conlucrare.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de redresarea afectiva si financiara, legaturi intime si sufletesti, resurse financiare externe, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si bunuri la comun. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese, secrete sau dificultati de comunicare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija la accidente neprevazute si impulsivitate.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.