Home / Horoscop saptamanal / Taur 26 august-1 septembrie 2019

Taur 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP TAUR 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de activitati casnice, familie, parinti, camin, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, locul nasterii, viata intima, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de relatii sentimentale, legatura cu copiii, joaca, sport, relaxare, beneficii din activitati artistice, distractive, creative sau educative. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari de directie importante in viata ta, din punct de vedere al identitatii proprii, imaginii, comportamentului, exprimarii, progresului personal, intelectual si spiritual, al perfectionarii, studiilor si extinderii orizonturilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.