Home / Horoscop saptamanal / Taur 2 – 8 iulie 2018

Taur 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP TAUR 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la incidente in camin, tensiuni cu superiorii, in familie, cuplu sau asocieri

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de comunicare, relatiile personale, semnari de acte sau contracte, tranzactii, colaborari, casnicie, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de rude, anturaj, prieteni, organizatii, activitati sociale, parteneri de afaceri, proiecte de anvergura si planuri de viitor.

De marti pana joi ai grija la conflicte si tensiuni in camin, cu familia sau parintii, dar si in societate, cu colegii, sefii sau autoritatile. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de camin, imobiliare, familie, cuplu, relatiile personale, lucrul cu publicul, contracte, procese sau colaborari.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan personal, din punct de vedere al identitatii personale si evolutiei proprii, al comportamentului, infatisarii, modului in care privesti viata, perfectionarii, studiilor si calatoriilor. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.