Home / Horoscop saptamanal / Taur 25 februarie – 3 martie 2019

Taur 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP TAUR 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 poti obtine avantaje si beneficii din cariera sau statutul social. Ti se pot imbunatati faima, imaginea publica si reputatia, relatiile colegiale, cu sefii sau autoritatile, poti avea parte de intalniri inalte si negocieri pline de succes, si de noi oportunitati profesionale.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de obtinerea popularitatii, cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, viitorul apropiat, tehnici si domenii noi, afaceri si proiecte de anvergura, la scara larga.

In plus, pot avea loc intalniri reusite, in special romantice, poti concretiza vise si poti lua initiative profitabile, care sa iti imbunatateasca viata si imaginea personala.

Concentreaza-te si fii atent la: studii, examene, cursuri certificate, calatorii si legaturi la distanta, turism, strainatate si actiuni legale. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.