Home / Horoscop saptamanal / Taur 25-31 martie 2019

Taur 25-31 martie 2019

HOROSCOP TAUR 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre cresterea nivelului de trai, acumulare si stabilizare materiala, venituri, investitii, economii si achizitii. Ai tendinta sa iti consumi energia pe gasirea unor moduri de a-ti imbunatati confortul si situatia financiara.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor din actiuni colective sau umanitare, organizatii, tehnici si domenii noi, incepand de marti, pentru aproape o luna. Iti poate creste popularitatea, ti se pot imbunatati relatiile sociale, poti adera la o asociatie, poti lega noi prietenii, poti negocia in numele unor grupuri, poti investi in afaceri sau proiecte de viitor. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi ocazii tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al imaginii tale si felului in care te prezinti.

Concentreaza-te tot pe: colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: studii, redirectionare profesionala, drumuri, calatorii si legaturi la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.