Home / Horoscop saptamanal / Taur 24-30 iunie 2019

Taur 24-30 iunie 2019

HOROSCOP TAUR 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati legate de mediul apropiat, prieteni, comunicare si socializare, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult activitatile casnice, viata intima, caminul, familia, proprietatile imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de informare, drumuri si alergaturi, cat si de casa si familie. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ceea ce priveste banii, acumularea si stabilizarea financiara, resursele, veniturile, economia, investitiile, posesiunile, achizitiile, cresterea confortului si nivelului de trai. Referitor la avantaje financiare, beneficii si castiguri materiale, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Poti descoperi noi surse de venituri, poti face investitii, poti primi niste bani sau propuneri de achizitii. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: mediul in care traiesti, cum te misti, gandesti si vorbesti, comunicare, socializare, informare, inscrisuri, anturaj, rude, prieteni, schimburi, tranzactii. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute care sa-ti schimbe cursul vietii, imaginea personala si comportamentul. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.