Home / Horoscop saptamanal / Taur 24-30 decembrie 2018

Taur 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP TAUR 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in colectivitate, blocaje in afaceri, rabufniri, crize, dezvaluiri de secrete

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neintelegeri legate de relatiile intime si sufletesti, resursele financiare externe, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si bunuri la comun. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc deziluzii si dezamagiri, iar inclinatia catre teorii fanteziste si acte caritabile poate crea dificultati. Aceasta tendinta de durata o poti avea de vineri pana in toamna viitoare, asa ca clarifica ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea, seductia si puterea de convingere te favorizeaza cu privire la relatiile personale, casnicie, colaborari, parteneriate, impacari, procese, castiguri din asocieri sau contracte.

Alte lucruri importante tin de educatie, studii, imbunatatirea intelectuala, redirectionarea profesionala, calatorii la distanta, legatura cu strainatatea, procese sau actiuni legale. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, pentru un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in capacitatea ta de asimilare si deschidere la noi orizonturi, dar si cu un ajutor venit din grupuri si colectivitate, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.