Home / Horoscop saptamanal / Taur 23 – 29 iulie 2018

Taur 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP TAUR 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la incidente, temperament, imaginea publica, tensiuni in familie sau camin

In privinta relatiilor romantice, copiilor si castigurilor din hobbyuri sau creativitate, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. Insa de miercuri pana sambata ai ocazia sa gasesti solutii si rezolvari prin studii, calatorii la distanta, intelegerea altor natii sau culturi, pentru a te simti bine si valorifica latura artistica.

De luni, pentru o luna te implici mai mult in actiuni legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti si locurile natale. In aceste privinte, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la temperament, impulsivitate, graba, incidente, comportament agresiv in public si in societate. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la neplaceri legate de imobiliare, dificultati in camin sau tensiuni in familie.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, cel putin in public, fata de sefi sau autoritati. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.