Home / Horoscop saptamanal / Taur 22 – 28 octombrie 2018

Taur 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP TAUR 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la accidente, temperament, conflicte si tensiuni in cuplu, contracte sau colaborari

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe legatura directa cu ceilalti, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul. Chiar incepand de marti, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, parteneriate, relatii personale, uniuni, relatii amiabile si conflictuale.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc incidente neasteptate si situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari de imagine si iti poate aduce dezechilibre in relatia cu ceilalti. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum ar trebui sa te comporti, ce atitudine sa ai in cuplu, asocieri si parteneriate, si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.