Home / Horoscop saptamanal / Taur 22-28 aprilie 2019

Taur 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP TAUR 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea fata de perfectionare, educatie, redirectionare profesionala, calatorii, strainatate, principii de viata, judecata, moralitate si legalitate. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de extinderea propriilor orizonturi.

Poti avea succes in: orice intalniri, discutii sau intelegeri ce iti pot imbunatati confortul psihic si fizic, de duminica incepand, pentru cateva zile. Iti sunt favorabile activitatile si relatiile condifentiale, meditatiile, introspectiile, cercetarile oculte sau spirituale. Poti elimina obiceiuri sau persoane nocive, poti constientiza sau descoperi secrete si informatii. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite legate de finante, venituri, achizitii, investitii si cresterea nivelului de trai. Exista tendinta de a fi surescitat si agitat, asa ca incearca sa dormi, sa te odihnesti si sa eviti cheltuielile impulsive.

Concentreaza-te pe: viata si imaginea ta, identitatea si integritatea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Atentie la accidente si imaginea personala, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de finante, posesiuni, venituri si resurse proprii, acumulare si stabilizare materiala, investitii, cheltuieli, achizitii, cresterea confortului si a nivelului de trai, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.