Home / Horoscop saptamanal / Taur 21-27 ianuarie 2019

Taur 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP TAUR 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare te implici in activitati sociale si profesionale, legate de cariera, urcarea in ierarhie, atingerea obiectivelor, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie. De joi, pana pe 10 februarie esti foarte interesat si preocupat de aceste lucruri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni ascunse sau secrete, privind imbunatatirea psihicului si eliminarea dependentelor, obiceiurilor si relatiilor nocive. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de intimitate, apropiere sufleteasca sau un ajutor primit moral, afectiv sau financiar. Eclipsa de luni accentueaza familia, viata intima si imobiliarele, asa ca se poate sa primesti o mostenire sau un ajutor din partea rudelor.

Concentreaza-te pe: studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionare profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si actiuni legale. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: insomnie, legaturi sau activitati ascunse, lege, strainatate, drumuri lungi, incidente casnice, tensiuni in familie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.