Home / Horoscop saptamanal / Taur 20-26 mai 2019

Taur 20-26 mai 2019

HOROSCOP TAUR 20 – 26 MAI 2019

De marti, pentru o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de bani, economie, acumularea materiala, stabilitatea financiara, cresterea veniturilor, resursele tale, posesiuni, valoarea personala, talente si abilitati, castiguri, achizitii, investitii, confort si nivelul de trai. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti gasi noi surse de venit si chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de comunicare, socializare, informare, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, demersuri, schimburi de bunuri sau idei. Mai ales miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: educatie, studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionarea profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: bani, bunuri, cheltuieli, investitii neverificate, alimentatie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.