Home / Horoscop saptamanal / Taur 20-26 iulie 2020

Taur 20-26 iulie 2020

HOROSCOP TAUR 20 – 26 IULIE 2020

Bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, investitii, achizitii, resurse proprii, valorificarea talentelor native, satisfacerea necesitatilor fizice si confortul personal: In a doua parte a saptamanii, dar si in primele zile ale saptamanii care urmeaza, posibile perceptii gresite, confuzii sau neclaritati pe plan material si financiar. Reconsiderarea atractiei, frumusetii, utilitatii si resurselor din punct de vedere al realitatii palpabile. Indoieli, evaluari si intrebari despre oferte care par perfecte, ideale. Amagiri si inselatorii scoase la suprafata. Descoperirea adevarului legat de posesiuni si valori. In aceste privinte prima saptamana din august poate aduce clarificari, decizii finale, situatii si evenimente cu importanta pe termen lung.

Comunicare, informare, socializare, publicitate, mediul apropiat, locurile si persoanele din jurul tau, anturaj, rude, prieteni, alergaturi, demersuri, tranzactii, comert, schimburi de bunuri si idei: In prima parte a saptamanii provocari, teste de rabdare si maturitate, responsabilitati care obliga la organizare si disciplina. Posibilitatea de a redresa situatii, de a prelua controlul si de a gasi solutii originale, idei si perspective noi. Luna Noua de luni este favorabila unor schimbari in cadrul unor situatii prezente, actiuni si initiative de reparare, consolidare si stabilizare care sa implineasca sufleteste, dar si sa aduca reusite in timp. Posibile finalizari si incheieri. Imbratiseaza noutatea, priveste lucrurile pe termen lung si renunta la ce stagneaza, limiteaza cresterea, este inutil, nepractic sau neimportant.

Activitati casnice, familie, parinti, chestiuni din trecut, imbunatatirea caminului, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata particulara, intimitate si acoperirea nevoilor sufletesti: De miercuri incolo, pana pe 22 august aici evenimentele te indeamna sa te implici cel mai mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.