Home / Horoscop saptamanal / Taur 20 – 26 august 2018

Taur 20 – 26 august 2018

HOROSCOP TAUR 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la serviciu, lege, calatorii, strainatate, camin, tensiuni in familie sau cuplu

 

De joi pana duminica ai grija la blocaje legate de serviciu, relatiile colegiale, calatorii la distanta, actiuni legale sau legatura cu strainatatea.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de camin, familie, imobiliare, locurile natale si acoperirea nevoilor de baza. Atentie la excese, exagerari si supraevaluari, pentru a evita dificultati legate de locuinta proprie si alte proprietati, familie, parinti, cuplu, contracte, procese sau casnicie.

Tot de joi, o luna esti sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii. Mai mult, pana saptamana ce vine ai sansa sa faci schimbari benefice pe termen lung referitor la evolutia personala, exprimarea identitatii, sentimentelor si creativitatii, comportament, afirmare, perfectionare si imbunatatirea cunostintelor. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan personal, ca sa castigi popularitate, sa echilibrezi puterea proprie cu idealurile comune cu ceilalti, sa iesi in evidenta si sa te integrezi in colectivitate. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.