Home / Horoscop saptamanal / Taur 19-25 noiembrie 2018

Taur 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP TAUR 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, cheltuieli, tensiuni in serviciu, colectivitate sau intimitate

De joi, o luna te implici concret in regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor, relatii intime si sufletesti, obtinerea unor surse externe de venituri. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare si miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la proiectele de viitor, idealuri sociale, colectivitate, asociatii si afaceri la scara larga, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, incidente si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in legaturile personale si colegiale, schimbari bruste in relatiile directe si profesionale, in cuplu, colaborari sau parteneriate, dar si in legatura cu beneficiile din munca, asocieri sau contracte.

Incepand de duminica iti revin idealismul referitor la colectivitate, grupari si organizatii, si dorinta de a contribui la bunastarea societatii. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de idei utopice, popularitate, cunostinte sau prieteni.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta veniturilor si posesiunilor proprii si a gasirii unui echilibru intre resursele tale, cele la comun sau ale altora, intre confortul fizic si cel sufletesc. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.