Home / Horoscop saptamanal / Taur 19-25 august 2019

Taur 19-25 august 2019

HOROSCOP TAUR 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari importante in viata ta si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de relatii sentimentale, legatura cu copiii, activitati distractive si beneficii din proiecte artistice, creative sau educative.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de activitati casnice, familie, camin, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti obtine un credit imobiliar, poti finaliza o mostenire sau un partaj, familia ta se poate mari, poti gasi noi mijloace prin care sa te redresezi psihic si emotional.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de recapatarea controlului, resurse financiare externe, relatii intime si de suflet, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu depasirea crizelor si ajutorul primit, mai ales din perspectiva cunostintelor si grupului din care faci parte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.