Home / Horoscop saptamanal / Taur 18-24 martie 2019

Taur 18-24 martie 2019

HOROSCOP TAUR 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de starea psihica, subiecte ascunse, activitati si relatii confidentiale, si renuntarea la sacrificii, dependente, obiceiuri sau persoane ce te trag inapoi.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, imbunatatirea exprimarii, comportamentului si infatisarii. Te arati matur si responsabil, poti avea intalniri reusite si ai ocazia sa iei initiative eficiente. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile iti pot stabiliza si consolida cursul vietii tale. Este un moment bun sa elimini amicii, cunostintele si grupurile care dauneaza imaginii tale si iti scad vitalitatea, dar si sa cauti noi moduri de a te exprima, infatisa si comporta. Poti porni pe o noua cale de evolutie, educatie si perfectionare, poti imbunatati legaturile la distanta si cu strainatatea, poti creste beneficiile din activitati intelectuale, turistice, spirituale sau juridice, dar sunt posibile conflicte pe plan social sau profesional, cu sefii sau autoritatile.

In plus, poti obtine avantaje si beneficii din cariera sau statutul social, mai ales folosind relatiile pe care le ai, ajutorul celorlalti si resurse din afara. Ti se pot imbunatati faima, imaginea publica si reputatia, legaturile colegiale, cu sefii sau autoritatile, poti avea parte de intalniri inalte, negocieri pline de succes si noi oportunitati profesionale, iti poti gasi vocatia, poti afla cum sa urci in ierarhie, cum sa iti imbunatatesti statutul social si cum sa ai succes in cariera. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: suprasolicitare fizica, sanatate, locul de munca, tensiuni in relatiile colegiale. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari in privinta rutinei zilnice, a muncii si eforturilor fizice concrete, si a gasirii unui echilibru intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.