Home / Horoscop saptamanal / Taur 18 – 24 iunie 2018

Taur 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP TAUR 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la discutii, calatorii, tensiuni cu partenerul, familia, rudele, sefii sau strainatatea

 

Luni si marti poti avea un succes legat de acte, tranzactii, contracte, comunicare si relatii personale, iar de marti pana joi iti sunt favorizate intalnirile, activitatile sociale si de grup, parteneriatele de afaceri si proiectele de anvergura.

De marti, pentru cinci luni iti revizuiesti realismul din relatiile de prietenie si atitudinea fata de societate, actiuni colective, asociatii, intrajutorare si planurile de viitor.

Tot de marti, pana joi atentie la blocaje in relatia cu familia, sefii sau autoritatile. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, atentie la discutii cu rudele si cei la distanta, probleme legate de comunicare, examene, drumuri, acte si chestiuni legale, iar de sambata pana luni la conflicte si tensiuni in camin, in familie sau in cuplu.

Incepand de joi, o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in schimburi si miscari de idei, informatii sau bunuri. Chiar de miercuri pana sambata poti sa ai parte de intalniri surpriza si situatii neprevazute ce tin de viata personala, felul in care te comporti, rude si cei apropiati. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.