Home / Horoscop saptamanal / Taur 18-24 februarie 2019

Taur 18-24 februarie 2019

HOROSCOP TAUR 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, proiecte de viitor, obtinerea popularitatii si afaceri de anvergura, la scara larga. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: activitati pe plan social si profesional, ce tin de cariera, urcarea in ierarhie, autoritati, imagine publica, faima si reputatie. Poti urma o noua cale, poti gasi noi obiective de atins si poti constientiza ca este necesara o schimbare de statut social.

In plus, pot avea loc intalniri reusite, in special romantice, poti concretiza vise si poti lua initiative profitabile, care sa iti imbunatateasca viata si imaginea personala.

Concentreaza-te pe: studii, perfectionare, redirectionare profesionala, cursuri certificate, calatorii si legaturi la distanta, turism, strainatate si actiuni legale. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: tensiuni in dragoste sau cu copiii. Luna Plina de marti poate accentua nevoia de schimbare in relatiile sentimentale, in modul prin care iti manifesti individualitatea si iti arati puterea proprie, si de gasire a echilibrului intre tine si colectiv, ce dai si ce primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.