Home / Horoscop saptamanal / Taur 18-24 decembrie

Taur 18-24 decembrie

HOROSCOP TAUR 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la rabufniri, lucruri ascunse si blocaje financiare

 

Profita de Luna Noua de luni ca sa stabilesti noi actiuni de regenerare si redresare afectiva, si noi planuri financiare. Gaseste-ti echilibrul interior si bazeaza-te pe resurse externe, insa actioneaza concret abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti obtine beneficii din activitati suplimentare, relatii si actiuni neoficiale. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de asocieri si parteneriate. Si tot de sambata, dar pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de casnicie, colaborari, evolutia spirituala, educatie, calatorii si relatia cu strainatatea.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la evolutia personala, educatie, crezuri, principii si calatorii la distanta. Joi si in luna ce urmeaza, ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica in completarea educatiei tale, imbunatatirea cunostintelor si largirea orizonturilor. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta relatiilor la distanta si a castigurilor din strainatate, turism sau activitati spirituale.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de autodepasire, studii, cresterea spirituala si intelectuala!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.