Home / Horoscop saptamanal / Taur 17-23 iunie 2019

Taur 17-23 iunie 2019

HOROSCOP TAUR 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa revizuiesti idealurile sociale si sa clarifici cat esti de realist in colectivitate, in relatia cu grupurile, referitor la cercul de cunostinte, organizatii sau corporatii. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ceea ce priveste banii, acumularea si stabilizarea financiara, resursele, veniturile, economia, investitiile, posesiunile, achizitiile, cresterea confortului si nivelului de trai. Referitor la avantaje financiare, beneficii si castiguri materiale, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Poti descoperi noi surse de venituri, poti face investitii, poti primi niste bani sau propuneri de achizitii. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea lucrurilor, locurilor, ideilor si persoanelor stiute, cu cele ce te pot perfectiona si sunt de viitor. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile de atins pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de educatia de baza, comunicare, socializare, informare, mediul apropiat, drumuri scurte, alergaturi, inscrisuri, anturaj, rude, prieteni, schimburi de bunuri, tranzactii. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la educatie, studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionarea profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: incidente, pierderi, rabufniri emotionale, crize de gelozie si aflarea unor secrete. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu depasirea crizelor, regenerarea financiara si emotionala, echilibrul afectiv, relatii intime si sufletesti, ajutorul primit, resurse externe sau la comun, imprumuturi, mosteniri, partaje. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.