Home / Horoscop saptamanal / Taur 17-23 decembrie 2018

Taur 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP TAUR 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in colectivitate, blocaje in afaceri, rabufniri, crize, dezvaluiri de secrete

Toata saptamana, cel putin pana joi, poti sa ai parte de incidente neprevazute si evenimente imprevizibile, venite din senin sau din partea unor persoane ascunse. Poti primi noi oportunitati ce tin de relatii confidentiale, intime si sufletesti, surse externe de venituri, imprumuturi, bani sau bunuri la comun. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau dezvaluiri de secrete.

De marti, o saptamana dar mai ales pana vineri, poti avea un succes legat de cuplu, casnicie, asocieri, procese sau aplanarea conflictelor. Poti sa semnezi un contract important, poti initia un parteneriat de afaceri, iti poate creste popularitatea, poti castiga din colaborari, proiecte ample sau dinspre organizatii. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de educatie, studii, calatorii la distanta, strainatate si actiuni legale, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te implici mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari de mentalitate, decor si anturaj, si a echilibrarii zilei de azi si lucrurilor, locurilor si persoanelor pe care le stii, cu viitorul tau si cele pe care ti-ai dori sa le cunosti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.