Home / Horoscop saptamanal / Taur 16-22 septembrie 2019

Taur 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP TAUR 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste progresul intelectual si spiritual, studiile, redirectionarea profesionala, calatoriile, extinderea orizonturilor, relatiile sau activitatile la distanta sau pe internet.

Referitor la aceste lucruri, evolutia personala, educatie, cursuri certificate si calatorii, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante sunt legate de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada mai pot exista anumite schimbari de conceptie legate de recapatarea controlului, resurse financiare externe, relatii intime si de suflet, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri, inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.