Home / Horoscop saptamanal / Taur 16-22 aprilie 2018

Taur 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP TAUR 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la comportament, incidente, secrete, examene, strainatate si calatorii la distanta

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de situatii neasteptate legate de relatii, obiective si activitati ascunse, confidentiale.

In primele doua zile incearca sa iti controlezi atitudinea. Tot atunci poti aplana conflictele, poti incheia un parteneriat si poti face schimbari ce tin de comportament, infatisare, activitati intelectuale si relatii la distanta. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a-ti imbunatati relatia cu strainatatea, pentru a incepe un curs sau pentru a semna un contract. In plus de vineri iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa sa te reinventezi si sa initiezi actiuni pe plan personal.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la educatie, calatorii, strainatate, autodepasire, principii, moralitate si legalitate. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii pana miercurea ce vine ai grija in calatorii, examene, procese, tensiuni nervoase, secrete, interese, relatii si actiuni secrete sau mai putin morale si legale.

Profita de Luna Noua de luni ca sa-ti clarifici perceptiile si spiritul practic, si sa hotarasti exact ce sacrificii esti dispus sa faci. Renunta la ceea te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.