Home / Horoscop saptamanal / Taur 15-21 iulie 2019

Taur 15-21 iulie 2019

HOROSCOP TAUR 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la activitati casnice, familie, camin, imobiliare si acoperirea nevoilor de baza. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de obtinerea unui ajutor extern, relatii intime si de suflet, redresarea afectiva si financiara, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Poti obtine un credit, poti finaliza o mostenire sau un partaj, familia ta se poate mari sau te poti implica intr-o legatura intima si profunda. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de perfectionare, educatia superioara, studii, cursuri, examene, redirectionare profesionala, chestiuni ce tin de lege si judecata, strainatate, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre ce ai nevoie sa cunosti si sa-ti fie aproape, si ce trebuie facut ca sa evoluezi si sa-ti construiesti un viitor.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de socializare, miscari si schimburi de bunuri sau idei. Poti intampina restrictii sau blocaje de comunicare, cu privire la cei apropiati, prieteni, intelegeri sau comert, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de cei din jur, mediul in care traiesti, cum te misti, gandesti si vorbesti, comunicare, socializare, informare, inscrisuri, anturaj, rude, prieteni, schimburi, tranzactii. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri, accidente sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.