Home / Horoscop saptamanal / Taur 15-21 aprilie 2019

Taur 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP TAUR 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte oculte, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de activitati sau legaturi secrete. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste popularitatea, cercul de cunostinte, avantajele si beneficiile din actiuni colective sau umanitare, corporatii, organizatii, tehnici si domenii noi. Pot avea loc intalniri intense, poti primi oferte de la asociatii sau cunostinte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti incheia o afacere sau iti poti face noi prieteni. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: viata si imaginea ta, identitatea si integritatea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la accidente si imaginea personala, chiar incepand de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: suprasolicitare fizica, sanatate, locul de munca, tensiuni in relatiile colegiale. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta rutinei zilnice, a muncii si eforturilor fizice. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, nervozitate, agitatie, vitalitate, sanatate, serviciu, relatii colegiale, tensiuni in cuplu, conflicte, certuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.