Home / Horoscop saptamanal / Taur 14 – 20 mai 2018

Taur 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP TAUR 14 – 20 MAI 2018

Atentie la temperament, secrete, drumuri lungi, tensiuni cu autoritatile

 

Si saptamana aceasta, macar in prima parte, atentie la incidente, temperament, calatorii la distanta, impulsivitate, blocaje in examene, relatia cu strainatatea sau autoritatile, tendinte agresive in societate, relatii si actiuni secrete sau mai putin morale si legale.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta vietii personale, a vitalitatii si modului in care te comporti si te infatisezi. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre directia profesionala, cariera, aspiratii si statutul social. De sambata, pentru vreo trei saptamani esti mai sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport.

Joi si vineri sunt zile bune pentru intalniri, examene si calatorii. De joi pana sambata poti avea surprize legate de rude, anturaj, flirturi si tranzactii. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate actiunile legate de cariera, statutul social, venituri si beneficii profesionale.

Profita de Luna Noua de marti ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.