Home / Horoscop saptamanal / Taur 14-20 ianuarie 2019

Taur 14-20 ianuarie 2019

HOROSCOP TAUR 14 – 20 IANUARIE 2019

De duminica, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de obiectivele tale in viata, planul social si profesional, cariera, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni ascunse sau secrete, privind imbunatatirea psihicului si eliminarea dependentelor, obiceiurilor si relatiilor nocive. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de intimitate, apropiere sufleteasca sau un ajutor primit moral, afectiv sau financiar. Indrazneste sa descoperi si sa obtii ce ti-ar placea si ti s-ar potrivi, dar ramai realist, controleaza-ti instinctele si actioneaza pas cu pas.

Concentreaza-te pe: studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionare profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si actiuni legale. In aceste privinte pot avea loc situatii imprevizibile, schimbari marcante, finalizari, noi inceputuri si oportunitati.

Atentie la: insomnie, legaturi sau activitati ascunse, lege, strainatate, drumuri lungi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.