Home / Horoscop saptamanal / Taur 13-19 mai 2019

Taur 13-19 mai 2019

HOROSCOP TAUR 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre stabilitatea financiara, cresterea veniturilor si valorii proprii, resurse, posesiuni, talente, castiguri, investitii, confort, nivelul de trai. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre aflarea informatiilor, socializare, comunicare, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice intalniri, demersuri sau negocieri confidentiale. Reusitele tin de relatii si dorinte secrete, renuntarea la anumite placeri, atractii sau persoane nocive, avantaje si beneficii din activitati ascunse, spirituale, religioase, oculte sau de intrajutorare. Din perspectiva legaturilor si activitatilor secrete, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin initiative concrete de castig material, de consolidare a situatiei financiare, de stabilizare economica, de imbunatatire a confortului fizic si psihic.

Concentreaza-te pe: viata ta, imaginea personala, identitatea proprie, integritate, vitalitate, comportament, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Ai o perioada aglomerata, plina de intalniri, alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante, poti gasi sau stabiliza directia in care mergi si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea obtinerii avantajelor si beneficiilor din intalniri, sociabilitate, infatisare si farmec. Pentru o saptamana, pana miercurea viitoare, pot avea loc situatii neprevazute din punct de vedere sentimental, al placerilor, lucrurilor si oamenilor ce te atrag. Poti reinventa stilul vestimentar, poti cunoaste persoane interesante, poti avea intalniri senzationale si poti participa la reuniuni sociale neobisnuite. Succesul personal, sentimental sau financiar, poate fi brusc, neconventional, posibil legat de prieteni, rude, acte, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: intalniri personale, sentimente, atractii, dorinte si placeri proprii, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la procese, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in casnicie sau cu asociatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.