Home / Horoscop saptamanal / Taur 12-18 noiembrie 2018

Taur 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP TAUR 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, secrete, tensiuni in colectivitate, societate sau intimitate

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile in privinta obiectivelor tale, a carierei, reputatiei, imaginii publice, statutului social si relatiei cu autoritatile, insa ai grija la incidente, exagerari si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre proiecte de viitor, grupuri, asociatii si afaceri la scara larga. Totusi, in continuare, pana martea viitoare evita excesele, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala psihica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la regenerarea afectiva si financiara, depasirea situatiilor critice, relatiile intime si sufletesti, siguranta emotionala, surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la legaturile colegiale, veniturile si beneficiile din serviciu sau munca in folosul altora.

De vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de studii, calatorii, strainatate si actiuni legale, noi sanse privind educatia si interactiunea cu mediul apropiat, si echilibrarea lucrurilor stiute cu ceea ce ti-ar putea aduce necunoscutul si viitorul.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.