Home / Horoscop saptamanal / Taur 12-18 august 2019

Taur 12-18 august 2019

HOROSCOP TAUR 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de activitati casnice, familie, camin, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru reuniuni familiale, relatii cu persoane din trecut, infrumusetarea caminului si beneficii din imobiliare. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce rabufniri in public si dificultati legate de atingerea obiectivelor si succesului, cariera, profesie, statut social, urcarea in ierarhie, reputatie si relatia cu autoritatile. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de viata ta proprie, incotro te indrepti, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre obtinerea lucrurilor ce iti fac placere si te fac fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.