Home / Horoscop saptamanal / Taur 11-17 noiembrie 2019

Taur 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP TAUR 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui referitor la munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia ta de independenta, identitatea ta, viata ta personala si directia in care te indrepti. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre tine si ceilalti, necesitatile tale si ale altora, independenta si cooperare. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la uniuni, asocieri, contracte, procese, casnicie, parteneriate de durata, colaborare, convietuire, cooperare sau impacare. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de intimitate, relatii fizice, legaturi sufletesti, ocult, psihologie, credite, venituri suplimentare, bani si bunuri la comun, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.