Home / Horoscop saptamanal / Taur 11-17 martie 2019

Taur 11-17 martie 2019

HOROSCOP TAUR 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, imbunatatirea exprimarii, comportamentului si infatisarii. Te arati matur si responsabil, poti avea intalniri reusite si ai ocazia sa iei initiative eficiente. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale pot stabiliza si consolida cursul vietii tale. Este un moment bun sa elimini amicii, cunostintele si grupurile care dauneaza imaginii tale si iti scad vitalitatea, dar si sa cauti noi moduri de a te exprima, infatisa si comporta. Poti porni pe o noua cale de evolutie, educatie si perfectionare, poti imbunatati legaturile la distanta si cu strainatatea, poti creste beneficiile din activitati intelectuale, turistice, spirituale sau juridice, dar sunt posibile conflicte pe plan social sau profesional, cu sefii sau autoritatile.

Desi pot avea loc tensiuni si neplaceri legate de cariera, renume si imagine publica, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Iti poti gasi vocatia, poti afla cum sa urci in ierarhie, cum sa iti imbunatatesti statutul social si cum sa ai succes pe plan profesional.

Concentreaza-te si fii atent la: colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, schimbari de conceptie si descoperiri de noi perspective. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la accidente, pierderi, intimitate, relatii sufletesti, resurse externe, imprumuturi, mosteniri, bani sau bunuri la comun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.