Home / Horoscop saptamanal / Taur 11-17 februarie 2019

Taur 11-17 februarie 2019

HOROSCOP TAUR 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi iti revin energia si vitalitatea, si o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre imbunatatirea vietii tale, a imaginii personale, infatisarii si exprimarii.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni ce privesc psihicul, activitati si persoane secrete, sacrificii, renuntarea la obiceiuri si relatii nocive. Poti fi irascibil, nervos si iritat, asa ca incearca sa te concentrezi pe ce e important. Ai puterea sa te eliberezi de dependente, sa constientizezi anumite lucruri, sa pornesti in cautari spirituale si sa gasesti noi moduri prin care sa-ti exprimi compasiunea, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative pe plan social si profesional, ce tin de cariera, urcarea in ierarhie, autoritati, imagine publica, faima si reputatie. Este posibil sa primesti oportunitati neasteptate, sa urmezi o noua directie, sa faci o schimbare a statutului social sau sa gasesti noi obiective de atins.

Afacerile, popularitatea, proiectele in colectivitate, activitatile caritabile si legatura cu organizatiile sau corporatiile, pot cunoaste o imbunatatire, iti pot aduce avantaje si beneficii. Intuitia te poate ajuta in aceste lucruri, se poate sa ai o viziune inovatoare sau sa adopti noi idealuri, care pot fi identificate si clarificate mai bine in luna ce urmeaza.

Concentreaza-te pe: studii, perfectionare, cursuri certificate, calatorii si legaturi la distanta, turism, strainatate si actiuni legale. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: insomnie, hiperactivitate mentala, persoane ascunse, dezvaluiri de secrete. Pot exista lucruri ce ies la lumina, persoane rau intentionate, situatii si evenimente neprevazute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.