Home / Horoscop saptamanal / Taur 10 – 16 decembrie 2018

Taur 10 – 16 decembrie 2018

HOROSCOP TAUR 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in colectivitate, scaderea popularitatii sau blocaje in afaceri

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe redresarea afectiva si financiara, depasirea crizelor, relatii intime si sufletesti, surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun.

In ceea ce priveste educatia, activitatile intelectuale, calatoriile, legatura cu strainatatea si actiunile legale, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati relatiile, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la legaturile personale, casnicie, colaborari, aplanari de conflicte, procese, parteneriate, castiguri din asocieri, contracte sau contactul direct cu oamenii.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la cercul de cunostinte, actiuni si relatii sociale sau umanitare, colectivitate, obtinerea popularitatii, asociatii si afaceri la scara larga.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.