Home / Horoscop saptamanal / Taur 1-7 iulie 2019

Taur 1-7 iulie 2019

HOROSCOP TAUR 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre informare, drumuri si alergaturi, cat si spre casa si familie.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de mediul in care traiesti, cum te misti, gandesti si vorbesti, comunicare, socializare, informare, inscrisuri, anturaj, rude, prieteni, schimburi, tranzactii. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de comert, comunicare, miscare, rude, prieteni si legatura cu cei ce iti sunt apropiati. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste activitatile casnice, viata intima, caminul, familia, proprietatile imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza, incepand de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de familie, locuinta sau imobiliare, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.