Home / Horoscop saptamanal / Taur 1-7 ianuarie 2018

Taur 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP TAUR 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la blocaje in relatia cu rudele, strainatatea si in calatorii

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in casnicie, asocieri si colaborari. De marti incolo poti sa iti folosesti din nou intuitia, iar de joi pana duminica este posibil sa ai acces la anumite informatii ascunse si poti intelege mai bine cum sa te stabilizezi psihic si financiar.

Pana la mijlocul saptamanii ce vine atentia iti este indreptata catre actiuni de progres si autodepasire. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ce iti doresti referitor la educatie si calatorii, poti avea succes in examene si beneficii din strainatate sau turism. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare legata de principii, educatie, calatorii sau actiuni legale. Totusi, ai grija la drumurile lungi si fii calm in relatia cu cei la distanta.

Luna Plina de marti te poate face sa fii agitat, irascibil, iritat si nerabdator. Revezi planurile pe termen lung si cauta solutii concrete si planificate de a ajunge acolo unde iti doresti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.