Home / Horoscop saptamanal / Taur 1-7 aprilie 2019

Taur 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP TAUR 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte oculte, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de etica, legalitate, moralitate, educatie, drumuri, calatorii si legaturi la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese sau chestiuni juridice.

Concentreaza-te pe: colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii din actiuni colective sau umanitare, tehnici si domenii noi. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane, grupuri, asociatii sau organizatii pe care sa le percepi fascinante, relatii sociale, proiecte sau afaceri extraordinare, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.