Home / Horoscop lunar / lunar general / Septembrie 2019

Septembrie 2019

PREVIZIUNI SEPTEMBRIE 2019

 

Tendinte generale:

            Pana pe 23 inca mai suntem adanciti in tot felul de munci si rutine, preocupati de sanatate, ordine, curatenie, disciplina, noi regimuri si diete de urmat. Ne intereseaza mai mult lucrurile practice, palpabilul, productivitatea, lucrurile importante si ceea ce conteaza cu adevarat. Chestiunile dificile pot aparea datorita unor situatii, proiecte sau persoane aparent stralucitoare insa inselatoare, care ne pot arata altceva decat realitatea. Totusi, daca reusim sa nu mai fim atat de pragmatici si perfectionisti, sa nu mai despicam firul in patru si sa nu ne mai crizam, avem capacitatea sa vedem printre randuri. Avem ocazia sa constientizam alte perspective si ne putem da seama de anumite adevaruri daca ne lasam sa simtim si sa actionam pe baza de intuitie si instinct. Ni se ivesc oportunitati de a incepe sau redresa situatii, activitati sau relatii, de a le ajusta, reinnoi sau chiar finaliza in cazul in care realizam ca ne amagesc, ne fac sa suferim sau ne sacrificam prea tare. Intreaga perioada este marcata de transformari durabile in timp, dar care necesita moderatie, simt practic si strategie.

            Incepand cu 14 ne indreptam mental si afectiv catre impacari, solutionari pasnice, cooperari si armonie, iar din 23, pentru o luna cautam sa nu mai fim singuri, sa impartasim cu cineva tot ce avem, sa cautam un echilibru, pace, liniste si intelegere. Suntem mai deschisi si sociabili, ceva mai superficiali, comozi si ezitanti, insa fermecatori, iubitori si diplomati. Punem mare pret pe comunicare, colaborari, asocieri, viata de cuplu si tot ce inseamna ‘doi’, cautam solutii de mijloc, negociem si incercam sa ajungem la un compromis. Pot exista anumite limitari si blocaje dupa 22, dar exista si momente de succes, in special in jur de 25 si 29. Luna Noua din 28 poate deschide noi directii castigatoare care ne-ar tenta, dar care pot include pierderi, terminarea unor stari, situatii sau relatii, asa ca avem nevoie sa fim realisti, corecti si chibzuiti.

 

Pe termen lung:

            Din 18 incolo pot aparea din nou blocaje si limitari in ceea ce priveste relatia cu autoritatile, fixarea unor obiective, atingerea succesului si eforturile proprii de a ajunge undeva, dar pe care le putem depasi prin ambitie, vointa, maturitate, autocontrol si organizare. In jur de 15 septembrie pot avea loc evenimente importante care sa corecteze anumite lucruri in privinta unor structuri personale sau sociale, la nivel de conducere, putere si reputatie.

            Pana la inceputul lui octombrie, mai ales in jur de 21 septembrie, mai pot avea loc schimbari de mentalitate la nivel de idealuri, moralitate, etica, lege, conduita, reguli si filosofii de viata, relatii internationale, concepte religioase, explorari teritoriale, intelectuale sau spirituale. Exista posibilitatea unor fraude, inselatorii sau scandaluri, insa avem ocazia de a ne regasi principiile si de a intelege diferenta intre vis si realitate.

 

Atentie la: cum impacam concretul cu idealul, lucrurile palpabile cu mirajul, energiile fizice cu cele psihice, utilitatea cu credinta, ajutorul zilnic cu sacrificiile pe care le facem. Luna Plina de pe 14 poate aduce in prim plan aceste lucruri datorita nevoii de liniste pe plan psihic si emotional, care poate fi obtinuta doar prin schimbari profunde, interioare. Momentul este favorabil oricaror regenerari, transformari si reinventari. Totusi, evenimentele pot aduce agresivitate, scandaluri sau dezamagiri, iar solutiile pot include finalizari si dizolvari de relatii, activitati sau situatii apasatoare si care sunt impotriva unui progres real.

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.