Home / Horoscop lunar / lunar general / Septembrie 2018

Septembrie 2018

PREVIZIUNI SEPTEMBRIE 2018

 

Avem o luna in care spiritul de lupta si entuziasmul ne cam dispar, insa avem tendinta sa fim din ce in ce mai sociabili, curiosi si vorbareti. Ne indreptam interesele in destul de multe directii, ni se trezeste mintea si facem orice ca sa socializam si sa interactionam mai mult cu ceilalti.

Pe 3 avem ocazia sa imbinam armonios ce gandim cu ceea ce ne atrage si simtim. De pe 6 pana pe 22 adoptam o mentalitate practica, suntem rationali si logici, gandim in scheme si suntem analitici, urmand ca din 22 incolo sa fim preocupati de cooperare, parteneriate, arta, estetica, frumusete, corectitudine, lege, diplomatie si gasirea unor compromisuri. Tot din 6 redevenim seriosi, maturi si responsabili, ne apucam din nou de administrare, organizare, planificari pe termen lung, eliminarea barierelor si a blocajelor, pas cu pas. Si luna aceasta, in special pe 7, avem ocazia sa punem bazele unor proiecte si idei prin care sa ne eliberam de vechi atasamente, tendinte si prejudecati, si sa pornim pe noi cai de dezvoltare si de evolutie. Tot pe 7, dar si pe 14, putem vedea mai bine realitatea in privinta celorlalti si putem descoperi noi informatii. Pe 8, 23 si 26 atentie la frustrari, tensiuni si blocaje, atat la modul concret, cat si sentimental sau in comunicare.

Incepand din 9, pana la sfarsitul lui octombrie suntem extrem de pasionali, atrasi de aventuri intense si de obtinerea unor profituri cu ajutorul altcuiva. Pe 12 putem avea surprize atat in relatii, cat si financiar, insa pe 13 avem oportunitatea de a lua decizii favorabile in aceste privinte, cu efect de durata.

Din 11, pentru doua luni avem din nou mai mult o energie mentala decat fizica, deschisa catre inovatii, inventii, idealuri de egalitate si o societate mai buna pentru toti. Si totusi, toata luna, mai ales pana pe 19, ar trebui sa nu fim atat de expansivi, rebeli si impulsivi, pentru a evita tot felul de probleme de ordin financiar sau material. In plus, in jur de 22 ar trebui sa luam initiative in mod constructiv, sa fim atenti si concentrati pe ceea ce este nevoie si trebuie facut.

In schimb, in prima jumatate a lunii, in special pe 11, 12 si 16, avem ocazia in continuare sa planificam in detaliu o schimbare drastica si sa adoptam o judecata corecta, ce ne poate aduce beneficii pe termen lung. Ziua de 21 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale. Din 23, pentru o luna suntem mai diplomati, sociabili si cooperanti, tanjim sa nu mai fim singuri si ne dorim intelegere, liniste si pace pe pamant. Zilele de 24 si 28 ne sunt favorabile pentru activitati sociale si de grup, si actiuni comune, in colectiv.

Luna Noua din 9 ne poate face sa adoptam noi reguli si o disciplina de viata, sa facem curatenie pe dinauntru dar si afara, sa facem lucruri concrete, sa devenim realisti si productivi.

Luna Plina de pe 25 ne aduce aminte sa ne gandim la noi intai, sa nu ne mai punem pe ultimul loc, ne indeamna sa fim independenti si sa ne urmam instinctele si spiritul competitiv.

 

Zile importante benefice: 3, 7, 11, 12, 13, 16, 24, 28.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 6, 7, 8, 9, 12, 14, 19, 22, 23, 25, 26.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.