Home / Horoscop lunar / lunar general / Septembrie 2017

Septembrie 2017

 

PREVIZIUNI SEPTEMBRIE 2017

 

In luna septembrie accentul se pune pe ceea ce este real si practic, si pe ceea ce avem nevoie, este necesar si trebuie facut, sau cel putin asa ne pare noua. Nu mai suntem inclinati sa credem orice si pe oricine, si chiar daca intampinam anumite dificultati, suntem perfect capabili sa inclinam balanta in favoarea noastra, chiar pe termen lung.

In mare parte suntem mai adaptabili, dar si mai hotarati. Daca reusim sa fim mai atenti si sa ne tinem in frau impulsivitatea in primele trei saptamani si in special in zilele de 3 si 16, putem chiar avea succes, mai ales in ceea ce priveste dragostea, dar si colaborarile si banii.

Referitor la interese, relatii, acte, examene, drumuri si comunicare, suntem destul de agitati, iar socotelile de la inceputul lunii s-ar putea sa nu se concretizeze cum ne-ar fi placut, ci cum ne-ar fi mai bine. Pot exista schimbari de mentalitati, de conceptii sau de directii, insa daca privim lucrurile dintr-o perspectiva mai larga, pe termen lung, putem face alegeri foarte bune.

In principiu gasirea unei cai de mijloc sau o schimbare de proportii este posibila, insa mai mult pe plan personal. Pe plan social in septembrie si octombrie, si in special pe 28, putem resimti anumite blocaje legate de dorinta de afirmare, corectitudine, lege si integritate. Aceste evenimente pot marca finalizari ale unor situatii semnalate in decembrie anul trecut si in martie anul acesta.

Pe 2 avem sansa de a schimba o situatie in favoarea noastra, doar daca suntem suficient de hotarati sa intoarcem foaia. In data de 3 ar trebui sa ne impunem, dar nu cu forta, si numai in caz ca suntem siguri pe informatiile pe care le avem. Din 5 si pana la sfarsitul lui octombrie ne dedicam energia total, realist si in mod disciplinat, atingerii scopului unei vieti mai bune. Din punct de vedere al mentalitatii si comunicarii, tot ziua de 5 ne poate aduce o revenire la normal, ceva mai multa incapatanare si vointa, dar si oboseala, epuizare si sacrificii mult prea mari. Aceste lucruri ne aduc insa si semne de intrebare asupra grijii fata de noi insine si a realismului de care dam dovada. Pe 9 un anumit eveniment va indica si un nou mod de ordine si organizare pe care ar fi bine sa il adoptam curand.

Din 10 incepem din nou sa despicam firul in patru si sa ne orientam catre statistici si detalii, sa gandim in termeni concreti, lucruri palpabile si analize, insa acum avem noi informatii in plus si suntem mai flexibili si intelegatori fata de propriile nevoi. Pe 13 avem sanse favorabile legate de dragoste si de finante, iar pe 14 avem sansa de a arata ca ne-am maturizat si suntem capabili sa vedem unde am gresit. Ziua de 15 ne poate aduce noroc, bunastare si castiguri, dar si o implinire sufleteasca. Pe 16 suntem din nou cracnitori, enervati si obositi, dar pe 18 ni se deschide o noua cale referitoare la iubire, relatii si planul material.

Ziua de 20 septembrie ne indica din nou faptul ca este necesar un echilibru intre real si ideal. Si tot din 20, pentru aproape o luna, sentimental si financiar suntem extrem de practici, bine organizati, loiali si devotati. Din 22, pentru o luna incercam sa restabilim echilibrul in relatii, suntem mai intelegatori si sociabili, mai comunicativi si inclinati spre armonie, corectitudine si cooperare. Tot in 22 avem ocazia sa facem o schimbare radicala, atat de mentalitate, cat si la modul practic. Pe 24 putem fi destul de obositi si epuizati, insa putem totusi gasi o cale de mijloc daca ne dozam eforturile in mod echilibrat. Data de 25 iar e o zi in care mai bine ne abtinem de la decizii importante, de la semnat de acte si orice mod de a socializa. Incepand din 28 avem calea deschisa sa punem punct intr-o privinta si sa o luam de la inceput. Pe 30 anumite lucruri legate de relatii sau finante ne pot indica adevarul, dar si necesitatea unui compromis. Tot din 30, pentru aproape trei saptamani renuntam la perfectiune si detalii, suntem mai impaciuitori, iar gandul ne fuge mai mult la colaborari, echitate, lege si diplomatie.

Luna Plina din data de 6 indica tensiuni si crize in relatii, in special cele de dragoste, ne dezvaluie anumite adevaruri pe care nu eram capabili sa le recunoastem, ne indica locul exact in care suntem vulnerabili, sensibili, predispusi la deziluzii si unde sacrificiile facute ne pot impinge acum sa rabufnim.

Luna Noua din data de 20 ne aduce oportunitatea de a vedea si intelege cum sa depasim temerile, cum sa nu mai continuam sa facem lucrurile care ne aduc suferinta, si cum sa ne eliberam de anumite dureri si traume din trecut, intr-un mod practic si concret, cu grija fata de noi insine.

Zile importante benefice: 2, 9, 13, 15, 18, 22.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 3, 5, 6, 14, 20, 24, 25, 28, 30.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.