Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion septembrie 2018

Scorpion septembrie 2018

HOROSCOP SCORPION SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, comunicare, tensiuni in cuplu, familie sau cu rudele

 

Pe 3 poti imbunatati starea psihica, imaginea publica, felul in care esti vazut in societate, dar si relatiile si castigurile neoficiale, confidentiale. Incepand de pe 6 poti limita comunicarea cu ceilalti, poti deveni mai laconic in exprimare si mai strict cu rudele sau anturajul. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult viitorul, afacerile, prietenii si activitatile sociale, iar de atunci incolo esti interesat de imbunatatirea psihicului, introspectii, credinta si subiecte ascunse. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor proiecte de uniune, asociere sau colaborare, legate de tranzactii, comunicare, socializare, prieteni, colectivitate sau relatia cu cei apropiati. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la prieteni, cunostinte, organizatii, afaceri si proiecte de anvergura. Pe 8, 23 si 26 ai grija la tensiuni cu rudele, blocaje in comunicare si dezvaluiri de secrete sau informatii.

Sentimental si financiar, din 9 revii la sentimente mai bune si pana la sfarsitul lui octombrie poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu. Pe 12 ai grija la temperament, dificultati cu partenerul sau in relatiile personale, insa pe 13 poti lua hotarari de imbunatatire a imaginii tale si de a obtine beneficii din intalniri si felul in care esti privit, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni iti indrepti eforturile catre camin, locuinta, familie si necesitatile de baza, dar incearca sa fii mai putin impulsiv. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la comportament in familie, fata de partener sau parinti, incidente in camin si tensiuni in relatiile personale. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de camin si imobiliare, familie, parinti, locurile natale, implinirea nevoilor intime si obtinerea linistii sufletesti.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de propria identitate, comportament, socializare, felul in care interactionezi cu ceilalti, comunici si gandesti, mai ales in colectiv si grupuri mari de oameni. Ziua de 21 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale in colectivitate. Din 23, o luna poti fi mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiuni legate de camin, familie, obtinerea linistii sufletesti si renuntarea la anumite dependente, persoane sau obiceiuri negative.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.