Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion septembrie 2017

Scorpion septembrie 2017

HOROSCOP SCORPION SEPTEMBRIE 2017

Atentie la cheltuieli, tensiuni in dragoste, cu copiii si prietenii

Pe 2 ai sansa de a porni pe o noua directie profesionala. Pe 3 incearca sa eviti scandalurile in public si discutiile cu sefii. Din 5 in 10 iti mai poti schimba atitudinea fata de cariera si scopurile pe care le ai. Pe 5 atentie la tensiuni cu prietenii, persoana iubita si copiii. Tot din 5 devii ceva mai impulsiv in colectivitate. Pe 9 poti lua decizii importante legate de socializare si relatia cu cei apropiati.

Din 10, toata luna faci planuri de viitor si esti mai preocupat de amici. Pe 13 poti obtine beneficii din profesie sau statutul social. Pe 14 ai grija la pierderi de bani din afaceri si tensiuni cu prietenii. Pe 15 poti primi un ajutor neasteptat in cariera si ti se imbunatateste imaginea publica. Pe 16 atentie la agresivitate in colectivitate. Pe 18 poti avea surprize legate de serviciu si cariera.

Pe 20 incearca sa gasesti o cale de mijloc intre ce vrei tu sa faci, si ce vor cei din jurul tau. Incepand din 20, o luna iti creste popularitatea si castigurile din afaceri. Din 22, pentru o luna incearca sa eviti gandurile negative si sa vezi la ce obiceiuri negative poti renunta. Tot pe 22 poti adopta noi idei, in special de afaceri si de viitor. Pe 24 ai grija la atitudine in relatia cu prietenii, persoana iubita si copiii, iar pe 25 la investitii neverificate si tensiuni cu prietenii. Pe 28 atentie la secrete si epuizare fizica si psihica. Din 28 iti poti schimba mentalitatea intr-un mod drastic, iar din 30 intri intr-o perioada de analiza a ultimului an. Tot pe 30 atentie la discutii cu prietenii, copiii si persoana iubita.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social. Gaseste o cale de mijloc intre idealurile tale si ale celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.