Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion octombrie 2019

Scorpion octombrie 2019

HOROSCOP SCORPION OCTOMBRIE 2019

Tendinte generale: In octombrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre introspectie, izolare si lucruri ascunse, si ceea ce iti doresti de la viata.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de imbunatatirea psihicului, spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, credinta, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive. Incepand din 4, pentru o luna si jumatate ai calea deschisa pentru actiuni si initiative referitor la aceste chestiuni. In primele zile ale lunii pot exista dificultati ce tin de legaturi secrete si beneficii din activitati mai putin aflate la vedere. In jurul zilei de 13 poti avea parte de succes, noroc si noi oportunitati, iar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate.

Teoretic din 23, in urmatoarea luna lucrurile importante devin viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitatea, comportamentul si infatisarea. Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii acestea sunt lucrurile de care sunt legate dorintele, placerile, relatiile, castigurile si proiectele de care te simti atras. Referitor la sociabilitate, relatii, intalniri si proiecte personale, romantice sau sociale, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, 20 este favorabila unor decizii practice si durabile, ziua de 21 este mai buna pentru relaxare si distractie, iar 25 poate aduce intalniri pasionale sau oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al gandurilor si preocuparilor, din 3 octombrie tot aici te indrepti, spre imaginea ta, comportament si felul in care iti exprimi personalitatea. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. In jur de 7, 16 si 20 poti descoperi noi perspective si poti avea momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor strategii pe termen lung.

Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai in ceea ce priveste viata ta, atitudinea pe care o afisezi si modul in care esti perceput, prin descoperirea a noi resurse si solutii eliberatoare. Ultimile zile ale lunii te pot face sa identifici ce simti si ce ti-ar placea, iti pot aduce constientizari si iti pot indica necesitatea unei schimbari de mentalitate si abordare. Pot avea loc destabilizari, evenimente bruste sau incontrolabile, asa ca incearca sa fii deschis si sa te adaptezi la noile situatii create.

Pe termen lung:

In chestiunile legate de interactiunea cu oamenii si locurile din jurul tau, rude, prieteni, socializare, comunicare, educatie, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei, din 3 incolo intri intr-o perioada in care sunt posibile transformari majore, momente de zero, reconstructii si reinventari.

Atentie la: eforturi fizice, serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, disciplina, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In aceste privinte Luna Plina din 14 poate aduce situatii de criza, evenimente drastice si schimbari la nivel profund, dar si oportunitati favorabile unui succes pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.