Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion octombrie 2018

Scorpion octombrie 2018

HOROSCOP SCORPION OCTOMBRIE 2018

Atentie la temperament, incidente, comunicare, tensiuni in cuplu, in familie sau cu rudele

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de interactiunea cu mediul apropiat, educatia de baza, tranzactii, comunicare, socializare, relatia cu rudele, apropiatii, vecinii sau anturajul. Pe 3 si 12 ai grija la tensiuni cu rudele, blocaje in comunicare si dezvaluiri de secrete sau informatii, iar pe 11 si 19 la neplaceri in camin, temperament, incidente si tensiuni in cuplu, familie sau in relatiile personale.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de viata si identitatea proprie, intalniri, iesiri in lume, felul in care te comporti, te infatisezi si esti vazut de ceilalti, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi informatii neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa finantele, investitiile, economia, posesiunile, confortul si stabilizarea materiala, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Relational si financiar, din 5 iti reevaluezi valoarea personala, capacitatea de socializare si obtinere a beneficiilor din sarm, exprimare si comportament. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi sacrificiile in relatii si veniturile din activitati secrete sau ilegale.

Din 23 iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si pentru a initia actiuni personale. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de viata personala, intalniri, actiuni sociale, beneficii din farmecul propriu, activitati oratorice, intelectuale sau de comunicare.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.