Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion noiembrie 2018

Scorpion noiembrie 2018

HOROSCOP SCORPION NOIEMBRIE 2018

Atentie la secrete, cheltuieli, speculatii, serviciu, sanatate, tensiuni in iubire, cu colegii sau copiii

 

Pana pe 22 inca mai ai calea deschisa pentru intalniri, activitati sociale si reinventarea ta din punct de vedere al comportamentului, exprimarii si infatisarii. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta veniturilor, cresterii nivelului de trai, acumularii si stabilizarii financiare. In plus, toata luna esti interesat de finante, investitii, economie, posesiuni si confortul personal, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la incidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Sentimental si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi sacrificiile in relatii, legaturile ascunse sau confidentiale, si veniturile din activitati secrete sau ilegale. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de camin, proprietati imobiliare, familie si acoperirea necesitatilor de baza. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre lucrurile care iti fac placere, relatii sentimentale, arta, creativitate si legatura cu copiii. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Incepand cu 6, doua luni incearca sa constientizezi necesitatea schimbarii de rutina, serviciu sau sanatate. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de educatia de baza si interactiunea cu mediul apropiat, noi sanse de a studia, invata si calatori, dar si echilibrarea ideilor, principiilor, lucrurilor si persoanelor stiute cu cele indepartate si necunoscute. Din 25 iti revin nevoia de iubire ideala, imaginatia, inspiratia si ideile creative artistice, eterice sau spirituale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.