Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion noiembrie 2017

Scorpion noiembrie 2017

HOROSCOP SCORPION NOIEMBRIE 2017

Atentie la secrete, sanatate, serviciu, cheltuieli, discutii si tensiuni in dragoste si cu copiii

Pe 3 ai sansa de a gasi dragostea adevarata sau de a obtine un succes legat de copii, arta si creativitate. Pe 4 atentie la incidente, epuizare si dificultati in relatiile cu colegii, legate de salariu sau serviciu. Din 5, pana in ianuarie te preocupa mai mult finantele si confortul personal. De pe 7 revii la sentimente mai bune si toata luna poti castiga din simpla aparitie si farmecul personal.

Ziua de 11 iti aduce ocazia de a gasi o solutie fericita de imbunatatire a finantelor si locului de munca. Pe 13 poti avea un succes personal deosebit si un moment de inflorire si stralucire. Pe 14 ai grija la investitii neverificate, speculatii, jocuri de noroc, cheltuieli nejustificate, pe lux si distractii. Pe 16 este posibil sa incepi o noua poveste de dragoste si sa obtii un castig personal din felul in care comunici si te infatisezi. Incepand din 18, pentru o luna poti avea succes pe plan personal, poti evolua spiritual, te poti indragosti, poti castiga din simpla aparitie si ai un sarm deosebit. Atentie insa pe 19 la incidente, informatii ascunse si secrete, rabufniri si probleme legate de acte si comunicare.

Din 22 iti revin nevoia de iubire pura, imaginatia si inspiratia, dar si ideile creative artistice, eterice si spirituale. Tot din 22, pentru o luna te implici in gestionarea finantelor, propriul confort si acumularea materiala. Mai mult, pe 25 iti este favorizata schimbarea serviciului si a nivelului de trai, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.