Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion martie 2019

Scorpion martie 2019

HOROSCOP SCORPION MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te implici mai mult in serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si sanatatii. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, casnicie, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre depasirea crizelor, relatiile de suflet, obtinerea unui ajutor extern, bani sau bunuri la comun, redresarea afectiva si financiara.

Poti avea succes in: ceea ce priveste interactiunea cu cei din jur, rude si prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 ai o dispozitie casnica, romantica, nostalgica si ceva mai interiorizata. Ti se pot imbunatati relatiile cu familia sau parintii, iti poti infrumuseta caminul, poti sa intalnesti persoane din trecutul tau, poti avea parte de negocieri pline de succes si de noi oportunitati pe plan imobiliar. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: activitatile ce iti plac si te fac fericit, relatiile sentimentale, legatura cu copiii, arta, creatii, hobbyuri, joaca, petreceri si distractii. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la legaturile romantice, relatia cu copiii si tinerii, activitati artistice, creative, relaxante si distractive. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de finante, venituri si bunuri proprii, investitii sau achizitii, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la accidente, insomnie, scaderea energiei psihice si persoane rau intentionate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.